Tijdelijk gratis toegang tot PREMIUM artikelen verlengd tot 1 juni 2020

De ‘eerste uitbraakfase’ van het coronavirus ligt achter ons, zei premier Mark Rutte tijdens de persconferentie op 6 mei jl.. We komen nu langzaam in de fase om de overgang te maken naar de 1,5 meter samenleving. Nu de basisscholen weer open gaan, gaat vanaf 1 juni de rest van de samenleving gecontroleerd verder open, stap voor stap en als het kan.

In deze ongekende tijden heb je meer dan ooit behoefte aan feiten en aan overzicht. Over het heropstarten van de economie, de te nemen stappen naar de 1,5 meter samenleving, de consequenties voor jou als persoon, etc. Leeuwarder Courant is graag jouw betrouwbare en onafhankelijke gids bij het verzamelen van relevant nieuws.

Journalistiek is niet gratis, is ons uitgangspunt. Maar in deze uitzonderlijke situatie vinden wij dat elke Fries recht heeft op onze informatie. Daarom hebben we besloten tijdens de eerste voorzichtige stappen naar meer vrijheid alle PREMIUM- artikelen nog langer vrij toegankelijk zijn, inclusief de verdiepende stukken over het coronavirus. Hierdoor kan iedereen kennismaken met ons journalistieke werk.

Aanmelden kan nog

Ga naar lc.nl/toegang en krijg direct onbeperkt toegang tot onze PREMIUM-artikelen op onze site en in onze nieuwsapp tot 1 juni 2020. Zo ben en blijf je op de hoogte van alles wat je moet en wilt weten. Tot die datum ben je ons niets verschuldigd en erna tot niets verplicht.

Heb je nog vragen?

Bel dan met ons servicenummer: 088 800 2000. Wij helpen je graag verder.

Hartelijke groet,

Sander Warmerdam
Hoofdredacteur Leeuwarder Courant

Nieuws

menu